1-6-06

Der er sket rigtig meget og min mor har ikke fået skrevet alt det jeg har lært. Nå, nu skal I bare høre.

24.-28. maj

Vi har været på miniferie i sommerhus. Torsdag var vi på shopping og ude at se på heste. Efter middag kørte vi til Tisvilde strand. Mor ville have en is. Hun købte også en til mig – det var min første babysoftice.

Far forsøgte tage den fra mig i 1 sek. og så blev jeg rigtig sur, så jeg skreg. Far spiste lidt af isen, men ellers spiste jeg resten, selvom mor sagde jeg havde spist meget til aftensmad – mumf.

 

Fredag var vi i Helsinge og det var spændende med alle plakaterne hos fotohandlerne. Dem kunne jeg stå og bladre i – det var da lige meget hvad plakaterne viste. Far var vist interesseret i nogle af dem…. Der var også en tung granitsten med vand, som jeg kunne få til at trille.

 

Så kom Brian, Marianne, Thorbjørn, Emil og Pernille. Det var herligt med flere legekammerater. Pernille skubbede dog en del, når hun ikke fik hvad hun ville have – det ku’ jeg ikke lide. Men hvor var hun dygtig til at spise med ske og gå.

Jeg kiggede nøje. Pernille og jeg gik en lang tur med ”drengene” ned til stranden, hvor mødrene hentede os – denne gang fik jeg de meste af mors pølse; den strand er altså ikke så tosset.

 

Vi havde det sjovt hele weekenden.


29-5 ->

Jeg elsker at gå med min gåvogn. Jeg går op af Fuglehavevej, så til højre og så hen til hestene ca 600m. Jeg er i topform. Så enten bærer far mig hjem eller også har mor klapvognen med.

Far forsøger nogle gange at gå ned at sidevejene, men så må jeg trække ham den rigtige vej – til hestene selvfølgelig. En af dem får jeg lov til at fodre med mælkebøtter, selvom min farmor siger at det er for farligt.

 

Der er også kommet tyrekalve i frugtplantagen bag ved huset; dem får jeg dog ikke lov til at klappe.

 

Når vi går tur med klapvogn, har mine forældre nu lært at jeg skal have de blade jeg peger på. Jo større jo bedre. Så kan jeg hive i dem, og måske spise dem hvis de ikke ser det. Jeg bliver også rigtig glad for en mælkebøtte til at holde ved.

Hvis jeg har gåvognen med putter jeg dem derned. Så samler jeg også grene mm. Sten er stadig spændende at spise, men så ryger mors finger ind i min mund og sige nej, puha – er hun ikke lidt sart ?

 

1-6-06 Farmor har i dag lært mig at gå med en hånd – far var meget imponeret da han kom hjem.

 

Jeg er også blevet bedre til at spise med ske. Jeg træner mest om morgenen for da får jeg havregryn med mælk sukker og nogle gange lidt frugt.

Til formiddagsmad er det ok med rugbrød med leverpostej. For til frokost gider jeg ikke rugbrød. Mor forsøger nogle gange med rugbrød til frokost, men så spiser jeg kun pålægget. Ellers er jeg vist alt spisende, selvom broccoli og pølser nok er det bedste jeg ved. Jeg kan ikke lide hindbær og optøede jordbær.

 

Jeg tager det bedste først på tallerkenen, og så det næstbedste etc. Nogle gange får jeg mere at det bedste inden jeg bliver nødt til at spise noget af det andet.

 

Jeg er vild med trapper – jeg kravler selv ud til bilen, har i dag for første gang kravlet ned af kældertrappen. Mor siger baglæns, så ved jeg der er en trappe, og så bøje ben, så ved jeg der er et trin til. Der var langt ned. Men jeg klarede det J

 

I kælderen er der et rum fyldt med bamser. Det vil jeg gerne besøge, hilse på den store bamse og give Peter Plys et kys.

 

Mit favoritlegetøj er postmand per bog med musik i, så kan jeg rigtig rocke. Jeg har fået nogle billedkasser og nu kan jeg putte dem inden i hinanden. Det bruger jeg meget tid på og nogle gange bygger mor et tårn jeg kan vælte. Put-i tromlen er også sjov.

 

Bolde er stadig meget sjove – specielt hoppebolde. Når jeg er rigtig træt får jeg lov til at se Teletubbies eller Anna/Lotte. Det er rigtig sjovt og spændende


Skriv et svar