13-6-06

I dag spiste jeg selv min pasta med gaffel og senere klarede jeg næsten hele aftensmaden selv – det var gulerødder, mørbrad og kartofler. Jeg kan næsten spise morgenmad selv med ske – havregryn med mælk, sukker og friske jordbær.

Jeg har fået et badebassin – det er herligt, og allerbedst når far bruger vandkanden til at hælde vand i hovedet på mig. Det har været næsten 30 grader idag. MEn det var endnu sjovere i søndags. Der var vi på stranden og jeg soppede og hoppede 10-20-30. Jeg dyppede og selv hovedet – jeg skulle se hvad der var i vandet. Peter byggede nogle fine sandtårne som jeg kunne smadre. Og så fik jeg al det røgede laks jeg kunne spise af oldemor – mumf.

Idag rejste jeg mig selv op i fri luft, da jeg var på legestue siger min mor. Jeg ved vist ikke at jeg gjorde det.

Jeg kan gå frem og tilbage mellem mor og far 1-2 m, hvis jeg koncentrerer mig.

Legetøj i øjeblikket – den store bold i kælderen ligger jeg på og far triller mig. Det er vildt. Jeg kan finde sodavand, bamser og andre nyttige ting i kælderen.

Sandmøllen i sandkassen er spændende, alt hvad der kan gynge er hypersjovt også hængekøjen.

Jeg kan også bygge lidt med mine primoklodser.

 Jeg har fået mere legetøj efter at vi var på Måløv børneloppemarked i lørdags. Bl.a en hel masse dyr. Der var mange gode kasser jeg kunne rode i. Der var kameler jeg kunne klappe – der var lidt farligt med fint.

 Mor og far er begyndt at forstå mig bedre.

Farmor var ved at gå forkert da vi skulle hjem fra hestene, så måtte jeg jo brokke mig. Så kom vi på den rette vej. Jeg vil gerne derhen flere gange om dagen og fodre alle hestene. Det tør mor ikke, men far lader mig holde en mælkebøtte i den ene ende.

Jeg kan godt lide al muligmad – lige nu er top ti: (af det sunde altså)

  1. Rosiner
  2. Røget laks
  3. Kogte gulerødder
  4. Pølser
  5. Kogt broccoli
  6. Pasta
  7. Hårdkogt æg – ikke blomme
  8. Jordbær
  9. Honningmelon
  10. Riskiks

Skriv et svar