27-6-06

Jeg kan selv rejse mig og gå 5-6 m, mellem mor og far. Men ellers går jeg ikke.

Vi har været i sommerhus sammen med farmor og farfar. Det var rigtig hyggeligt, og jeg fik leget en hel masse. Der er mange sten ved sommerhuset og jeg kan specielt godt lide de hvide. Det er sjovt at lægge dem på terrassen og så ned på jorden igen.

Jeg har fået gynge og sandkasse i sommerhuset, og jeg kan selv kravle ud og ind af sandkassen. Jeg er bare supersmidig.

 Jeg har været ved stranden og hvor er det sjovt at ødelægge fars sandslotte. Det bedste er at være i vandet. Jeg må kun gå i til navlen. Det var en ”vandpyt” og den var sjov at pjaske i.

I går var farmor, farfar, Brian, Marianne, Emil og Pernille på besøg. Emil var rigtig god til at lege med mig – han er meget dygtig.

I dag har jeg selv kravlet i plastictromlen i legestuen. Vi blev ikke så længe for jeg havde ikke fået nogen formiddagslur, men så tog jeg mig en ordentlig skraver over frokost.

 Jeg spiser stadig pasta til frokost, rugbrød gider jeg kun til formiddag. Min nye livret er serranoskinke. Jeg er begyndt at kunne bygge lidt med quatro- og dupoloklodser, men mor synes ikke jeg er så tålmodig. Hvis jeg ikke rammer første gang, kan det da være lige meget.

Jeg er også begyndt at tegne lidt. Og så går den vilde jagt jo altid på fjernbetjeninger jeg ikke må lege med.


Skriv et svar