Sommerferie 2006

27-7-06 Vi er i sommerhus med Ida, Camille, Anders, Muski og Henrik. Vi var på stranden – det var rigtig sjovt med legekammerater i vandkanten. Far tog mig også ud at bade. 10-20-30 og hovedet under er sjovt. Ida legede rigtig meget med mig og gav mig nogle gode gyngeture.

28-7-06 Astrid, Kim og Gitte er her. Nøj, hvor er det dejligt med legekammerater. Jeg var ud at bade med Astrid og hendes farmand.

31-7-06 I dag var vi i Zoo med Pernille, Emil, Thorbjørn, Marianne og Brian. Det var spændende og jeg sov slet ikke min middagslur. Elefanterne var spændende, aberne der hoppede og sprang, vandpytten ved elefanterne var god at trampe i, girafferne, pingvinerne. Det sjoveste var gederne som jeg klappede, men de var godt nok svære at fange.

Vi havde mad med uhm, og senere fik jeg en stor is.

1-8-06 Maike, Lars og Annette er her. Maike er så sød til at hjælpe mig og vise hvordan man leger og gør alt muligt. Maike har sin egen hund, som jeg også får lov at lege med. Den er vist også rigtig glad for mig.

3-8-06 Vi er ovre hos Sigrid, Odin, Bent og Annette. Det er sjovt at lege med pind i hækken og Sigrid viste mig kaninerne. Annette laver god mad – pestokartofler er mums.

4-8-06

Vi besøger Maike. Marco er min bedste hundeven. Og så fik vi lov til at se Teletubbies – så Mie, Maike og jeg sad i sofaen og hoppede og sang.


Skriv et svar