August 2006

1-8-06 Maike, Lars og Annette er her. Maike er så sød til at hjælpe mig og vise hvordan man leger og gør alt muligt. Maike har sin egen hund, som jeg også får lov at lege med. Den er vist også rigtig glad for mig.

3-8-06 Vi er ovre hos Sigrid, Odin, Bent og Annette. Det er sjovt at lege med pind i hækken og Sigrid viste mig kaninerne. Annette laver god mad – pestokartofler er mums.
4-8-06
Jeg var på Bakken i dag – jeg sad på en hest i en karrusel – det var vildt. Så en tur i en kane der vippede- mig stor pige. Der var en anden der ikke turde. Pjerrot var lidt sjov, men bedre popcorn som mor og far havde købt til mig.
Jeg fik en Teletubbiesballon – den var sjov at hive i. Bakkedyrene spillede god musik som jeg dansede til, og jeg samlede også sten samtidig.
Vi besøger Maike. Marco er min bedste hundeven. Og så fik vi lov til at se Teletubbies – så Mie, Maike og jeg sad i sofaen og hoppede og sang.
9-8-06
Jeg er meeeget glad for mine hagesmække, og i dag var der 3 på bordet. Så skal man vel have dem alle 3 på ikke ? Min mor tog et billede – ved ikke hvorfor det var interessant.
10-8-06 I dag har jeg bygget mit første primotårn
30-8-06
Far skulle have hjælp til at komme op af lænestolen, så jeg gav ham en hånd. Næste gang han sad ned gik jeg ud fra han skulle have hjælp igen, så det fik han – der sad han på toilettet.
Jeg danser og danser, putter æsker ind i hinanden. Kan spise med ske og gaffel når det passer mig, løber af sted, vågner igen ved 6-tiden om morgen til et par knap så morgenfriske forældre. Nå vi går tur skal alle være i samlet flok – det går ikke at nogle sakker bagud.
Kan sige lidt flere dyrelyde, og koen siger stadig mææh, selvom mine forældre siger noget andet. Jeg er begyndt at drille min mor og far. Jeg er ikke så nem at fange når jeg skal have skiftet ble eller have hjemmesko på.
Kan godt lide at kigge i bøger, se fjernsyn og høre børnemusik.
Jeg kan lide alt mad på nær rugbrød, avocado og brød med pålæg. Kød, svampe, rosiner er noget af det bedste jeg ved.
Måler 78 cm og vejer næsten 10 kg. Jeg smiler til alle på min vej.
Har været svær at lægge i seng –tog en time, men 3-5-7 min metoden gjorde kål på mig efter en uge. Så nu flader jeg selv o søvn om aftenen. Middagsluren der hyler jeg i 3-5 min. Det kan mor vist ikke lide.

Skriv et svar