November 2006

4/11

En dag blev jeg passet af farmor og farfar. Så kørte vi ind til hospitalet, hvor folk ikke var som de plejede. Da vi kom ind til mor sagde hun ikke noget, men lå helt stille i sengen. Jeg havde fået et stykke fint chokolade, det fik mor. Far sagde nogle ord og folk græd. Jeg var i øvrigt syg med næsten 40 i feber. Om aftenen fik vi besøg af Lars, Anette og Maike, men jeg var for træt og syg til at lege.
De næste par dage havde jeg meget svært ved at sove. Det påvirker mig at folk at så kede af det og græder. Jeg forstår jo ikke rigtigt hvad det er som sker.
11/11 kl. 11
Var jeg i kirke med en masse mennesker. Jeg forstår selvfølgelig slet ikke sammenhængen, så jeg dansede til orgelmusikken. [red: flere har fortalt at det lettede stemningen at Maria var der, faderen er enig – Maria er et livsstykke uden lige der kan sprede lys overalt!] Efter kirken var vi et andet sted, hvor jeg fik en masse god mad og sagde hej til alle menneskerne [red: frilandsmuseets restaurant]
26/11
Idet var vi til mødregruppesammenkomst. Det var sjovt at lege med Anja, Nanna, Natascha, Maria, og Rebecca – de kommer også alle fra Kina. Jeg fik både kage, æg, rejer og pølse, mumf.

Skriv et svar