December 2006

7/12

Far hentede mig i vuggestuen og jeg fik min julekjole på – den kan jeg godt li’. Og så får man også smykker på. Jeg har mange fine og vil helst selv vælge. Så kørte vi i bilen til der hvor far siger han arbejder. Jeg hilste på mange sjove mennesker, og så fik vi æbleskiver og juice – hmm. Der var mange børn at lege med og der kom en julemand med gaver. Jeg fik et spil med nogle brikker med billeder på [red: billedlotteri]. Far har lært mig hvordan man gør – det er sjovt.
24/12
I dag kom der en masse mennesker da jeg havde sovet. Der var både mormor og morfar, farmor og farfar, oldemor og Peter, Børge og Else og Chirine og Christine. Så bankede det på døren og julemanden kom ind. Jeg fik en kæphest, en postmand Per bil, en dukkeseng, en lego-zoo og en fin bog.
25/12
Vi kørte i sommerhus med farmor og farfar i nogle dage. Her fik jeg leget med det nye legetøj, når farfar ikke optog lego-zoo’en…
31/12
Brian, Marianne, Thorbjørn, Emil og Pernille kom og så gik vi en tur ned til den sjove legeplads. Her gik Pernille og jeg på den sjove trærutchebane og drengene prøvede sjævebanen. Det var sjovt. Så spiste vi god mad.
1/1
Hmm. Far lavede pandekager til Thorbjørn, Emil og jeg, mens Brian, Marianne og Pernille sov længe. Jeg måtte spise så mange jeg ville og selv ta’ sukker.

Skriv et svar