January- Februar 2007 (skrevet 25/2)

Jeg har det godt; leger med de andre børn i vuggestuen, bedsteforældrene og far som er ret sød.

En dag kom vi ikke ud at køre bil [red: til Kinaforenings nytårsfest i Kolding] da jeg hostede og havde det varmt [red: dobbeltsidet lungebetændelse]. Jeg fik lov at drikke noget medicin som smagte af hindbær og så blev jeg god igen.
Blev syg én gang til, men er nu god igen.
Jeg er meget optaget af fødselsdag. Når jeg ser et flag, en kage, eller en gave, siger jeg ”urraah”. Jeg vil også gerne synge fødselsdagssang. Da jeg er lidt nærrig med ordene, lader jeg de andre om at synge, mens jeg råber ”uraah” og klapper i hænderne.
Jeg er meget glad for min bamse og min sut. Jeg leger med alt mig legetøj, ser postmand Per i fjernsynet og spiller på computeren [red: ret sej til de fleste spil på www.dr.dk/oline ]. Det er os’ sjov når jeg spiller klaver – nogle gange får farfar lov at hjælpe mig.
I vuggestuen løber jeg rundt, helst med en dukkevogn. Jeg må godt komme på besøg hos de store børn – det er sjovt. Det er også godt at lege med de voksne, man kan smøre creme på sammen med Ida.
I dag var vi sammen med en masse Kina børn og fik kage og god mad [red: Kina mødregruppen mødes hver 3. måned].

Skriv et svar