Fødselsdagsweekend (9-11/3)

Nu har jeg i lang tid øvet mig i at synge den med flaget i bogen [Red: fødselsdagssangen i ”de små synger”]. De voksne synger om Ole, men det vil jeg ikke ha’ Det er Maria som har fødselsdag.

En morgen kom far ind med flag og sang fødselsdagssangen. Nu var det endeligt min fødselsdag, uuraaah. Der var et fødselsdagstog på bordet og i vuggestuen kom far med kagekone til hele stuen. Jeg syntes slikket ovenpå smagte bedst. Ditte hjalp mig med at få slikstykkerne; hun sad nærmest. Olivia, som er mindre end mig, kunne godt li’ kagekonen, så far gav hende en masse…
Om aftenen kom mormor og mor, farmor og farfar, oldemor og Peter, og Børge og Else. Vi fik god mad; jeg kan godt lide oksefilet med sovs! Til dessert fik vi is – mumf… Jeg fik også fine gaver, blandt andet en dukkeklapvogn, en fin asiatisk dukke (den hedder Xiaofu ligesom mig, et ur, og cykeludstyr.
Da jeg havde sovet, kom farmor og mormor igen. Mormor og jeg legede, mens farmor og far de havde travlt i køkkenet. Så kom der en masse voksne og børn og vi fik mere mad. Jeg fik simpelthen så mange fine gaver, især flotte kjoler, fine bøet, DVD’er, modellervoks og et fint testel i træ.
I dag [søndag] har far og jeg leget med testellet, både far, jeg, bamse og Xiaofu har fået te og kage. Vi var også på den sjove legeplads hvor far og jeg prøvede en svævebane. Da jeg havde sovet hjalp jeg far med at sætte cykelstolen fast. Så tog jeg hjelm på og vi kørte til farmor og farfar. Da vi havde spist kørte vi hjem igen.

Skriv et svar