April – Maj 2007, tur til Frankrig med farmor og farfar

Far havde fortalt at vi skulle op i luften og flyve. Det hedder ”vie-vie” [red: med passende håndtegn]. Vi hentede farmor og farfar i bilen, så gik vi ind i et hus med en masse mennesker. Her kunne man se flyvemaskiner. Da vi var færdige med at flyve fik vi en fin bil at køre i. Vi kørte til et sjovt sted hvor der var en stor altan med udsigt over vandet og biler. Det var sjov. Jeg var også i vandet og farfar lærte mig at tømme sandkager i vandet.

Næste dag kørte vi til et andet sted hvor far sagde vi skulle bo lidt tid. Her var der god mad og jeg kom med på stranden flere gange. Der var også katte der løb rundt på tagene, og hver morgen kom jeg med og hente franske kager [croisanter hos bageren] – mumf.
Farfar og far ville gerne smage vin i huse på vejen; jeg syntes bedre om øl. Vi var også på restauranter – nu vil jeg ikke mere have små knive og gafler – det hele skal være som de voksne. Der var også legepladser med rutsjebaner.
Far har lært mig at sige ”jeg er to år” – så det siger jeg hele tiden. Jeg danser og synger til så godt jeg kan. Jeg kan godt li’ den med kjolen [red: ”Se min kjole”].
I dag tog vi flyveren hjem igen. Det var super at komme hjem igen, alle fik at vide at jeg skulle hjem der hvor ”dig bo” [red: altså ”jeg bor”]. Jeg fik far med til en tur ned til hestene og til at løbe rundt på vejen – helst langs striberne. Vi hentede også posten hos Ingelise, hun er sød og gav is…

Skriv et svar