Juni 2007, Ferie part 1

Far og jeg har lidt ferie. Så skal man ikke i vuggestue. Fredag hentede far mig og sagde vi skulle ud og svømme – vandet var varmt og der var ænder [red: Furesøbad, 22 grader]. Da jeg havde sovet [red: ”puffet” på Maria sprog] tog vi på marked hvor jeg fik en cykel, lego og et sjovt kasseapparat [red: Måløv børneloppemarked, m.v.]. Da jeg havde sovet til middag tog vi op til Maike, Anette, Lars og Marco, som en den bedste hund jeg kender. Vi var i vandet [red: Øresund v/ Espergærde, dejligt..]. Så fik vi god mad og vi blev og sov i Maike’s hus. Dagen efter legede jeg med Pernille [red: mens far hjalp Brian med at flytte lidt fra kælderen]. Vi fik is. Så sov jeg i bilen, og da jeg vågnede var vi hos Sigrid. Hun bor med far Bent, mor Anette og storebror Odin. De har høns, Sigrid og jeg fik tre. Mandag tog vi til Oldemor. Hun bor med Peter ved vandet [red: Greve, super børnestrand, perfekt vejr]. Vi fik kage og mad, og en dame kom med en klapvogn jeg kunne lege med [red: Peter’s søde nabo kom med en fin dukkeklapvogn med en bamse. Det bliver Maria og grand-kusine Amalie glade for]. Så sov jeg igen, og kørte så med far på cykel til farmor og farfar. Farmor kom lidt senere, så jeg råbte på hende [red: ”da-moar”]. I dag [tirsdag] tog far mig med på en stor båd [red: bådfarten fra Frederiksdal til Lyngby, retur efter frokost] – se billedet. I aften har vi været i cirkus [red: cirkus Arli]. Jeg var lidt træt, men det var nu fint.

[red: I morgen tager vi det lidt mere med ro J ]
Ellers har jeg travlt med at plukke jordbær i haven, agurker i drivhuset, og rende rundt. Jeg hedder nu ”Ria” i stedet for ”Dig” [red: og nogle gange faktisk ”MeeRia” – tæt på]. Jeg leger med Amalie i vuggestuen. Jeg kan sidde bagpå når hun kører på cykel – så har vi det sjovt.

Skriv et svar