Juni 2007, ferie part 2

En morgen puttede far en masse tasker i bilen og sagde vi skulle til svømning hos Lærke. Det plejer man da ikke at skulle bruge mange tasker for? Da vi var færdige med vandet, sagde far at vi skulle på ferie. Så kørte vi i bilen. Så kom vi til et sted hvor vi legede med tog; li’som i Postmand Per [red: jernbanemuseet i Odense, rigtigt godt]. Da vi far færdige, kørte vi hen til Anders. Han er storebror til Ida og Camilla. Så gik vi i Zoo og jeg fik en stor is [red: Odense Zoo, også super]. Der var ingen elefanter. Da jeg havde ”puffet” kørte vi igen. Vi kom til et sjovt sted, hvor man kan køre i tog, flyve, sejle, og få is. Dem fik jeg nogle stykker af, så far kunne holde mig vågen [red: I Legoland fra 10:00 til 15:30, Maria faldt i søvn i bilen på 15 sekunder! Kæmpe success, især dubloland]. Vi kørte så op til Vigga. Hun er også en Kinapige og bor med sin mor og far på en stor gård. Vi legede rundt i huset [red: Vigga har et sanserum med lys, trampolin, gynger, tegnebord, osv. Temmeligt imponerende!]. Jeg sov i min seng, og så kom alle de andre piger. Det regnede, men så var det sjovt at hoppe i vandpytterne. Der var også muh’er og en aavv [red: kat]. Næste dag til et sted med elefanter og løver. Far og jeg kørte i en stor bus. Der var også aber og man kunne hoppe fra sten til sten over åen. [red: løveparken i Givskud]. Så kørte far mig igen, og vi kom til en bondegård. Her bor ”Dia” [red: hunden Dina] som er sød. ”Mer vof” [red: den anden hund] var ikke så sjov [red: 10m gammel, for vild]. Jeg fik også lov at ride på hesten Biddie. Far og jeg tog til et legested hvor far cyklede på vandet [pedalcykel]. Da vi så havde sovet tog vi i svømmehallen [red: Kolling slotsøbad, helt vildt flot sted]. Her kan man viu-vi’e [rutche]. Jeg svømmede også næste selv. Puha, hjemme igen var jeg meget træt. Det var godt at komme i vuggestue igen idag, onsdag.


Skriv et svar