9/7-2007

Åh nej, der er noget jeg ikke har fortalt. I snart 1 måned har jeg ikke brugt ble. Kun når jeg skal puffe [sove]. Jeg tror nok der er ret mange som syntes det er flot – det syns jeg! Far taler også om at jeg skal holde op med baaa [sut]. Far sagde jeg skulle gi’ dem til klovnen [pjerrot], men jeg vil gi’ dem til dada [farfar]. Så skal de i stor træ.

Dada har også lavet min seng, så jeg nu selv kan gå i seng og stå op. Så nu er jeg stor pi’. Da [far] og dada er ’or dreng.
I vuggestuen leger jeg med malie [Amalie]. Hun kører mig rundt på cykel, da jeg selv er lidt lille endnu. Vi hygger os.
Jeg spiser stadig alt, men det bedste er majs. Til aften spiste jeg en hel majskolbe, to kyllingelår, og 2 portioner af damors rødgrød. Mums.
Jeg kan også godt li’ bum-bum [popcorn, de siger sådan i microovnen]. På billedet kombineret med jordbær. Super mums.

Skriv et svar