31/7-2007

Jeg er en stor pi’ og elsker at synge. Jeg kan bedst li ”se min kjole” og ”mariehønen evigglad”, men er ik’ så god til ordene endnu. Bliver glad når jeg kan sige et nyt ord. Far syns det er sjov at jeg kan sige ”spejpøls”. Vi har været lidt i sommerhus hos farmor og farfar. Der var meget vand – godt jeg havde gummistøvler på. Ellers må man ikke hoppe i vandpytterne. I vuggestuen er der ikke så mange børn, så vi hygger os rigtigt. Vi har været på tur i skoven og ind og se dudu [Elefanterne i Zoologiske have].

Jeg har fået modellervoks, det er sjovt. Det er også sjovt at finde ting man kan spise når man går tur [red: ribs, blommer, skovjordbær, hindbær, vindruer – solbær er for sure]. I dag fik jeg rigtigt mange gode blommer, så jeg slog en ordentligt prut. Så skal man huske at vinke med hånden foran næsen og sige ”puha” – hihi.
Farfar skulle lige se lidt billeder.

Skriv et svar