24/8 2007

Da’ og jeg har været på ferie. Vi var hos Muski og Ida [og Henrik, Anders og Camilla]. Jeg fik et armbånd med perler og legede med dukker. Jeg var oss ud og ’eje [ude og lege]. Da vi havde sovet kørte vi til Legoland. Det var lige så sjov som sidste gang. Nu er mine ben så lange at jeg kan køre på cyklerne. Se bare på billedet. Så kørte vi en lang tur op til Roall, Lina, Signe og Mille [Blokhus]. Der boede vi i et lille hus [Hytte på den super campingplads, se www.blokhuscamping.dk ]. Man kunne også hoppe [se video, desværre havde far glemt videokamera, så det er taget med telefonen i stedet]. Vi fik god mad kan I tro. Den næste dag kørte vi for at se nogle fisk [Nordsømuseet i Hirtshals]. Der var store fisk, små fisk, flade fisk og lange fisk. Vi købte også noget fisk med hjem til det store hus [Roall og Lina’s hus]. Jeg kom sent i seng. Om morgenen var jeg i bad samtidigt med far. Man kan også sidde på toilette samtidigt [for der var både et børnetoilet og et stort ved siden af hinanden]. Far skal i øvrigt nu gå lidt væk nå jeg skal lave puha-tis. Når jeg laver bare-tis kan jeg selv tørre mig, hvis jeg kan nå papiret. Den næste dag var vi i et legeland [Fårup sommerland]. Her var der flyvemaskiner og små biler. Bedst var dog hoppepuder og flere slags trampoliner [fra Maria startede med hoppepuden på campingpladsen, lærte hun på to dage at hoppe alene i rigtig trampolin – fuldkommen koordineret – far meget stolt]. Der var også nogle små biler som jeg kørte selv. Jeg stoppede og gav dem benzin på. I går [torsdag] var vi på stranden; der kører biler. Jeg bagte pizza [se video]. Så kørte vi hjem. Det var dejligt at komme hjem til legetøjet og se Lis igen.


Skriv et svar