8 december 2007

Jeg er altså en stor pige nu. Jeg leger sjove lege og fortæller folk hvad de skal. Far er den lille hund og jeg er moren. Så skal den lille hund sove eller måske have et stykke tyg’gummi. Jeg ælsker tyg’gummi. Lis gider ikke lege lille hund.

Det er også sjovt at det snart er jul. Hver morgen får jeg olade [chokolade] fra en kalender jeg har fået af mormor Ida. Fra mormor og [j]ulemanden er der også en gave hver dag, som jeg finder i min seng. Så er der kalenderen fra Lis og den med Lego fra far. Der skal far lige ‘ælpe [hjælpe] Maria, så går det fint.

Hvis der er noget jeg ikke syntes om siger jeg bare “øv, bøv, bøv” – så ved far hvad jeg mener om den sag.

Jeg vil gerne hjælpe far, også med at lave mad. Se billedet. Minna og Bodil er stadig gode at lege med. De bliver mine storesøstre, det fortæller jeg i vuggestuen. Her vil jeg gerne have kjole og store sko [højhælede] på. I onsdags går var der julefest, der var æbleskiver og jeg lavede guialander. Der var også en [J]ulemand. Vi gik om juletræet.

Når det bliver juleaften kommer [J]ulemanden også med gaver til Maria. Igår legede jeg med Ana i vuggestuen. Hun er 4 år. Vi gyngede i ringene som hænger fra loftet. Thi-hi. I dag har vi besøgt Astrid, Gitte og Kim. Det var sjovt. Astrid og jeg legede bjørnen sover, vi fik æbleskiver. Til aften har jeg leget puslespil og basketball med far. Vi læser også bogen om tisse-misse. Hun skal begynde i en ny børnehave. Jeg skal også snart i børnehave.


Skriv et svar