Julen 2007

Det har været jul. Der fik jeg gaver og dansede om juletræet. Da julemanden kom ind, sa’ jeg straks ”hej dada” [så meget for udklædning, se billedet]. Mine bedste gaver var en mikrofon at synge i og nogle små heste. [my little Pony]. Udklædningskjoler, babapapa bog og en cykel var nu også ret godt. Juleaften fik jeg lov at se julesjov [Disney’s]. Askepot og snehvide er mine favoritter, dem vil jeg gerne se hele tiden. Jeg siger også hele tiden ”åh, tusind, tusind, mange tak” [inspireret af askepot, når hun ser kjolen som dyrene har lavet til hende]. I juleferien var far og jeg sammen med Lis-Minna-Bodil. Det var sjovt. Vi var i svømmehallen, hvor jeg legede med Bodil og Minna. Jubiiii. Jeg har fået min egen hule at sove i hos Lis. Så nu sover Bodil ovenpå [½ køjeseng]. Til nytår var der også mange mennesker. Alle børnene legede rundt i huset. Vi havde også hatte, se billede i arkivet.


Skriv et svar