Januar 2008

Far og jeg var med Lis-Minna-Bodil på besøg hos Henriette, Carsten, Sebastian, Ida og Sofie. Der kom sne og vi lavede to snemænd. Det var skæg. Minna, Bodil og mig har også købt føs’da’sgave til Lis. Dem blev hun glad for til sin fødselsdag. Der var mange piger at lege med, se billede af Kia, Ditte, Minna, Bodil og mig. Far har været ude at rejse, men så tager farmor mig med til svømning. Jeg er en af de bedste på holdet og kan det hele [hoppe på hovedet, dykke, slå kolbøtter ned i vandet, og svømme lidt selv]. Farmor har også lavet en købsmandsbutik der hvor hun bor. Så kommer farfar eller far og køber ting hos mig. Vi leger også rytmik og farfar spiller til. Jeg har også været hos mormor og sove. Her får man lov til ret meget og hun siger ikke pu-ha til slik li’som farmor, hehe.


Skriv et svar