Marts 2008

Det er lang tid siden far og Maria har skrevet her. Der er sket mange ting. Lis, Minna og Bodi[l] er stadig rigtigt søde, og så har det været min føs’da. Der var kagekoner med slik. Jeg kan godt li’ slik – vil ikke spise resten af kagen. Der var maange mennesker til min føs’da. De fik god mad og jeg fik maange gaver – det kan jeg godt li’. Jeg fik mange askepot ting – en film, en lille dukke og en askepot seng [luftmadras med Disney prinsesse himmelseng]. Den har jeg sovet i en nat. Jeg fik også Barbiedukker og fine kjoler, og mange andre ting.

Lis, Minna, Bodil, Far og mig har været i Lis sommerhus. Så kom Uffe og klippede os alle sammen. Se billedet af mig og Uffe her. Vi gik også ned til stranden og samlede lykkesten [sten med hul i]. Far havde taget min cykel med. Nu kan jeg sel’ cykle på den. Når jeg vælter rejser jeg bare cyklen op igen.
Jeg kan stadig godt li’ at komme i svømmehallen. Både hos Lærke, og sammen med Lis, Minna og Bodil [udtales ”Lis-Minna-Bodi”]. Jeg kan svømme alene hvis jeg får bælte på. Jeg vil gerne dykke, og far må gerne kaster mig i vandet – det er sjovt. Jeg kan også godt li’ at komme med sauna nogengange.
Hvis jeg kommer til at spilde eller ødelægge noget siger jeg ”pytte-base-mæ-det” og så bare videre – så griner far. Jeg spiser rigtigt pænt ved bordet. Jeg kan godt’ li at lege moren og lille-baby [far skal være den lille baby]. Så skal den lille baby sove. Når jeg skal høre historie vil jeg høre askebog eller my-hoo [snehvide] eller barbapapa eller tisse-misse-bogen eller spørge-Jørgen – den kan jeg udenad.
Jeg elsker at danse og synge og lege cirkus. Det er også sjovt at hoppe i trampolin. I farmors sommerhus står den i stuen. Så hopper jeg rigtig mæget. Jeg kan stave mig egen navn, og far hjælper mig med at skrive mit navn på computeren – jeg kan næsten selv. Jeg spiser også rigtigt pænt – det fortæller jeg til alle der vil høre på det. Kød og kartofler med sovs er godt. Farfar’s kantarelsvampe er nu osse gode.
Idag i farmor og farfars sommerhus kom Ulla forbi på sin hest. Den hedder Leica og var meget sød. Jeg klappede den – og næste gang vil jeg gerne op til Ulla og sidde på den. Jeg har også spillet kort med farmor, farfar, far og Lis. Vi spillede gris, men det var nu mest farfar der blev grisen.
Jeg kan godt li’ at se dem der synger og dem på skjørter [X-factor og ”varm på is”, red]. Men hvor er de 3 drenge og de 2 piger [Vocaloca, red]?

Skriv et svar