April 2008

Nu har jeg bedt far om at skrive lidt mere – han er faktisk lidt doven [“faktisk” er en af Maria’s ynglingsord].

Far og jeg har været med Lis-Minna-Bodil på en lille tur. Først sejlede vi – og så i nye bil til hajerne. Jeg fik en med hjem. Der var os’ krabber og andre fisk. [reg: kattegat-museet, rigtigt godt]. Så tog vi til bondegården [Syd for Kolding]. Der har jeg været før med far. Den søde hund Dina var der stadig. Næste dag var vi i svømmehallen. Minna og Bodil prøvede det store rutchebane, det ville jeg ikke.

Til sidst tog vi til Legoland, det var sjovt. Vi kørte alle sammen i brandbilen og slukkede ild med vandet. Vi fik også mad, man kunne selv tag det man ville ha’ – godt med rigtigt mæget is med slik på [softice med krymmel]…

Jeg er blevet god til at cykle. Noglegange tar’ far og jeg en aftentur ned til hestene. Jeg kan køre rigtigt hurtigt.

Jeg sover næsten ik’ mere i vuggestuen. Så når jeg skal hjem om aftenen er jeg træt. Tit falder jeg i søvn i sofaen. Så vågner jeg lige til aftensmaden, lege lidt og så i seng.

Nok for nu, far skal stryge tøj 😉


Skriv et svar