28/5 2008

Jeg kan godt li’ bogstaver. Først kunne jeg si’ M A R I A – Maria. Så tegner far bogstaverne, jeg maler dem og så skal de klippes ud. Så kan man stave med dem. Jeg kan også skrive på ‘omputer. Jeg kan Maria, Minna, Bodil, Lis og far. Da jeg skulle sove en aften, fandt jeg mn panda som sovedyr. “Hvordan skrive panda” spurgte jeg far. Så måtte vi hen til tavlen med bogstaverne og jeg lærte P. Sidste nye ord er I S – det smager oss godt. Jeg går i børnehave nu. Amalie og jeg er startet på fiskestuen. Vi sad på kongekrone-tæppet, og hoppede så over til fiskestue-tæppet. I børnehaven har man madpakke med. Den laver far og mig hver morgen. Jeg har oss’ fået et glas til børnehaven – det er med Askepot, Snehvide og Ariel.

Jeg er god til mange ting. Jeg kan næsten stå på et ben, løber rigtig hurtigt og elsker at hoppe i trampolin.

Det er dejligt at være sammen med mine storesøstre, dem fortæller jeg gerne om.

Far har været ude at flyve på arbejde. Så var jeg hos farmor og farfar. Dem kan man let køre træt…

I dag har jeg været i skoven med børnehaven. Jeg gik hele vejen derned og tilbage igen. Med egen rygsæk på ryggen.. [red: om morgenen var Maria’s ben såå trætte da far ville have hun skulle gå til børnehaven da far var på cykel – mig bæres, mig baby – sådan er der forskel på situationerne 🙂 ]

I mandags var jeg med far i legoland. Det var sjovt, selvom det var lidt koldt. På billedet taler jeg lige i en Legotelefon.


Skriv et svar