Påsken 2009

Jeg har haft påskeferie. Det bedste er at så kommer påskeharen med chokoladeæg.. Jeg har lavet rigtigt mange ting – sommerhus, besøgt farmor og farfar, påskemiddag hos mormor Ida og Ida’s 10 års fødselsdag i Sverige. Ida’s mor og far har købt et hus i Sverige og vi legede restaurant og viste cirkusforstilling for alle de voksne. Billeterne kostede 1 krone hver (nogle af de voksne var lidt nærige og betalte med svenske kroner, men det var nok far der så det :-). 2. påskedag besøgte jeg først Christine og bagefter mormor. På vejen hjem mente far altså vi skulle vaske bilen. Før den skal i vaskemaskine kan man lige vaske den lidt ekstra – og jeg hjalp far, se billedet.

Ellers er jeg blevet rigtigt god til at cykle. Jeg har cyklet helt op til legepladsen på Minna’s skole og tilbage igen. Jeg har også cyklet til legepladsen i Dyssegårdsparken. Her legede jeg med en sød pige der hed Olivia.

Nok for nu.

 


Skriv et svar