Maj 2009

Ve’ I hva’? Far og Mor Lis har købt et hus. Det vil de rive ned og bygge et nyt. Der får jeg mit eget værelse – lissom Bodil og Minna. Måske får vi kaniner, men vi får i alt fald en trampolin. Vi skal bo et sted der hedder Værløse, men det nye hus skal lige være færdigt først. Huset har far og Mor Lis tegnet, og en mand der hedder Mogens skal bygge det. Han bor i Ribe. Der skal vi vist på sommerferie i en campinghytte – det bli’r sjovt.

Bodil skal snart starte i skole og har fået et fint pennalhus, det vil jeg også har når jeg skal i skole. I børnhaven leger jeg med alle børnene og har det dejligt. I onsdags havde far bagt en kage fordi han troede vi skulle i skoven – men det er næste onsdag… så fik vi kage og is, og is da det var lille Caroline’s fødselsdag.

Nu er vi i sommerhus. Vi gik en tur ned til havnen. Her var to fiskermænd igang med at tage fisk ud af garnet. Far købte 5 rødspætter, og så syntes fiskermanden at vi skulle have en krabbe  – det var den største krabbe vi nogensinde har set – og den bevægede sig stadig…. Mor Lis lavede et krabbebur i en lille klapkasse bagi bilen. Vi fik det hele til aften med nye kartofler og det smagte dejligt – lidt remoulade til er heller ikke så dumt.


Skriv et svar