Sommer 2009

Far har været doven og ikke fået skrevet et stykke tid, så nu har jeg sagt at det skal han. Der er sket rigtigt meget siden sidst.

Først var vi på Kinaferie. Det er vi hvert år. Vi mødes med alle Kinapigerne som kom sammen med mig til Danmark. Det er altid dejligt. Jeg legede med de fleste, også med Noah og Oscar som er storebrødre til Kaja.

Ellers har Far og farfar har arbejdet meget i riv-ned huset. De vil gerne have noget træ som farfar kan bruge til at bygge 3 hemse til det nye hus. Hemsene er til 3 søde piger. Derfor har de taget gulvet op. Farfar har også flyttet en fin dør fra riv ned huset til garagen. Der skal far have værksted og vi skal gemme ting vi ikke bruger så tit.

Da Minna var færdig med sin skole, så tog hele den lille familie på ferietur. Først kørte vi til Odense, hvor vi så Zoo og mødte Ida, Camilla, Anders, Muski og Henrik. Ida kom faktisk og viste os rundt. Vi prøvede en tur i toget og legede på legepladsen. Bagefter vafler i haven.

Så var vi en hel uge på camping i Ribe. Vejret var dejligt, solskin og varmt. Vi så rigtigt meget: Mandø (inkl. Kors Sand), Rømø, Givskud Løvepark, Fiskerimuseet i Esbjerg, gik tur med Vægteren i Ribe, Møgeltønder, osv. osv. For at komme til Mandø skulle man køre i en sjov bus trukket af en traktor. Den kørte ud i vandet. Vi sad på taget, se selv:


Skriv et svar