Så skriver jeg (far) igen…

Hej allesammen. Det er altså bare for dårligt at far ikke har skrevet om mig i snart 10 måneder! Han siger at det er fordi han har haft travlt med at få bygget det nye hus, men jeg syntes han er lidt doven.

Hvad er der sket siden sidst? Joo

a) Nogle dygtige mænd har bygget os et hus i Værløse, som vi er flyttet ind i. Det er virkeligt dejligt kan I tro. Minna, Bodil og jeg har hvert vores værelse med en hems til hver at sove eller lege i (tak, farfar). Vi har boet der i lidt over en måned og haven har netop fået en græsplæne og nye planter. Mit værelse er selvfølgelig lyserødt. Jeg har et spejl som jeg kan danse foran og en dør så jeg kan gå ud på terassen.

b) Jeg har lært at stå på ski. Vi har i Østrig og jeg endte som skilærer for Minna og Bodil ned at den røde piste (de kører dog på de sorte..). Det var rigtigt sjovt og jeg mødte nogle søde børn fra Jylland (Frederik og Julie, dem vil jeg gerne se igen).

c) Vi har været på påskeferie på Lanzarote med farmor og farfar – jeg kunne man lege, svømme, lave danseopvisning og meget mere. Her et billede af Minna, Bodil og jeg…


Skriv et svar