Torsdag 23-2-06

Jeg stortrives – jeg møver mig frem på maven. Har også lært at putte bøtter oveni hinanden. Jeg studerer maden på gaflen indgående for man ved jo aldrig hvad mine forældre vil forsøge at proppe i munden på mig. Jeg ved jo godt hvad jeg vil ha’.

Jeg har fundet ud af at kager og is smager godt. Is fik jeg lokket ud af mormor ved at åbne min mund på fuld gab, da hun passede mig. Hun er god til at passe mig.

Jeg er stadig ikke rigtig morgenmenneske, så grød, brød o. lign. det gider jeg ikke. Vælling er et hit om morgenen.

Jeg elsker min Peter Plys bog. Der kan jeg hele tiden tænde for musikken, så den hører vi i timevis.

Min mor tager mig med til alle mulige søde mennesker, så jeg oplever mange ting. Jeg er blevet bedre til at holde fast på legetøjet, som andre børn vil tage fra mig.

I går var vi hos hendes kusine Hanne og der viste Jakob mig hvordan man gynger i en sansegynge. Det prøvede jeg så, og iihh hvor var det sjovt. Jeg fik også aet en dværghamster, den var blød at røre ved. Jakob byggede et fint duplohus til den.


Skriv et svar