Lørdag 4-3-06

Nu møver jeg i god fart – kan næsten kravle. Så nu har jeg fået en kravlegård at lege i. Her kan jeg ståtræne – det er sjovt.

Jeg er meget sulten om morgenen, så nu er fars grød og modermælkserstatning mit foretrukne. Mor giver mig også forskellig frugt i løet af dagen – det er ikke alt jeg gider.

Jeg var på Fyn i sidste weekend. Først besøg hos mors veninde Henriette. De snakkede og snakkede. Så til Muski & Co.
Jubii her var der børn at lege med, og de legede også med mig søndag eftermiddag. Jeg fik også lov at se fjernsyn sammen med dem.

Søndag formiddag besøgte vi Nanna, Anders og Lone, som vi var i Kina med. Nanna kunne gå og alt mulig – jeg studerede det nøje… Fik en gyngetur på legepladsen – det var sjov.

Mor var syg mandag, far i Tyskland for at købe ind, så jeg var på dowdy med Muski. Jeg fik en fint spejl, som jeg bruger hver dag. Jeg oplevede en hel masse, så jeg sov hele vejen hjem til Ballerup.

Idag har jeg været til Basketkamp – det var spændende. Jeg kiggede meget på den orange bold, fik pølsebrød og snakkede med en anden pige. Jeg var i hopla, så jeg kunne næsten ikke sidde stille = jeg synes far skulle have trænet sine armmuskler.


Skriv et svar