Tirsdag 14-3-06

Jeg blev fejret hele dagen i søndags. Der var rigtig mange mennesker til min barnedåb og fødselsdag. Jeg var meget dygtig i kirken. Græd ikke i en hel time – jeg lavede sjov med bedsteforældrene, gav Muski armmuskler og så spiste jeg pasta. Jeg fik også vand i håret, det var ok, men præstens hånd på mit hoved – det ku’ jeg ikke lide.

På Brydegården fik jeg hilst på mange søde mennesker, der alle synes jeg er fantastisk. Hvordan kan de tro noget andet ….

Mandag var dagen derpå – gad vide om de havde puttet sprut i mælken. Jeg var meget træt og sov det meste af formiddagen. Mor sagde at mandag morgen kunne jeg slet ikke smile, jeg var helt tom i blikke og gned bare øjne.
Jeg var ikke helt mig selv resten af dagen, men mor og far var gode til at distrahere mig, så jeg ikke var pjevset hele tiden.

Mor er ved at lægge alle min gaver på plads, så jeg får hele tiden noget nyt at lege med. Lige nu leger jeg meget med nogle lyserøde og røde bolde – de er sjove.

Idag skal vi i legestue på Hjortespring bibliotek.


Skriv et svar