April 2006

Påsken 2006

Vi var på besøg hos Brian&Co – det var hyggeligt og jeg kiggede en del på Pernille. Så var vi i sommerhus. Jeg fik set havet, leget en masse med farmor og farfar. Påskesøndag til familiefesten var jeg syg, og jeg var først rigtig på toppen igen 1 uge senere.

 

22-4-06

Efter Hannahs fødselsdag, som jeg ikke rigtig orkede tog vi hjem. Mor og far ordnede drivhus så om aftenen spiste vi aftensmad derude. Det kunne jeg godt lide.

 

25-4-06

Der er sket så meget synes jeg. Jeg vil så gerne gå, så jeg forsøger hele tiden at få mine forældre til at gåtræne med mig. De siger noget om træt i ryggen, men det ved jeg ikke hvad betyder.


Jeg er begyndt at lege med min tromle som man kan putte figurer i. Den runde og den firkantede kan jeg næsten finde ud af. Ellers får jeg mor og far til at hjælpe med de andre.


Jeg kravler nu hurtigt af sted – jeg blev inspireret af Astrid i søndags. I dag har jeg kravlet op at trappen i stuen selv. Så da far var i bad og mor lavede mad, så kravlede jeg fra stuen ud til far og trak badeforhænget til side. Han troede ellers han havde lukket døren, men jeg er ikke sådan at bremse J


Jeg har også fået en sandkasse. Jeg leger lidt med sandet. Jeg bliver også sat på græsset, men det bliver hurtigt kedeligt. Og så må man ikke spise hverken, græs, pinde, snegle osv – hmmm.


Skriv et svar