Torsdag 3-5-06

Jeg stortrives siger min mor. Jeg elsker at gåtræne, jeg kravler hurtigt af sted og har det sjovt. Jeg kan nu rejse med op ved sofabord og andet i passende højde.

 

Jeg kan nu sige flere ord: Da = far, ma…d= mad, ovov = vov vov, jeg kan sige som en hest og som en bil, ja=ja. Jeg er god til at ryste på hovedet.

 

Mor vil vist gerne have at jeg spiser noget mere. Nu får jeg ikke mere vælling om morgenen, men yoghurt med æblemarmelade og havregryn og et glas vand. Brød overvejer jeg kraftigt om jeg gider at spise. Far har indført en god tradition – jeg får kiks når vi går tur i klapvognen.

 

Jeg har fundet ud at, at jeg har en tunge, en næse, en storetå og hår. Jeg kan stadig klappe hænder og fødder.

 

Jeg siger en hel masse, og de er bare så langsomtopfattende mine forældre – de gør ikke som jeg siger – kun nogle gange. De siger hele tiden at de ikke er sikre på hvad jeg mener – ihh altså.

 

Jeg møver ikke så meget rundt om natten i min seng mere – nu flytter mor og far mig kun ca. 3 gange pr. nat. Fordi jeg er blevet en stor pige kommer jeg nu i seng kl. 20.

 

Jeg leger meget med min farvede bolde, primoklodser, trætromle og alt med knapper på. Bøger elsker jeg stadig at bladre i. Teletubbies er bare fantastisk – det elsker jeg at se. Så sidder jeg helt stille i lang tid.


Skriv et svar