Maj 2006

18-5-06

 

Vi har været på bondegårdsferie – jeg spiste en hel masse. Jeg klappede kaniner, får, heste og hunde. Det var sjovt. Vi besøgte Vigga, hun er ligeså gammel som mig og vi havde det rigtig sjovt. Vi var bl.a til rytmik sammen.

 

Jeg er fantastisk god til at spise med fingrene – der er ikke det jeg ikke kan spise på den måde. Mor er specielt begejstret for når jeg spiser kødsovs på den måde. Jeg spiser det samme som mor og far.

 

Jeg ved nu hvor mit hår er, min storetå, min næse og min mave.

Dada er min far.

Jeg øver mig i a putte klodser i kasser og andre steder. Jeg elsker at spille bold i gangen. Det er også sjovt at gå med dukkevogn.

 

Det bedste jeg ved er creme, uh det er så dejligt snasket. Når jeg har været i bad, glæder jeg mig til at blive smurt ind.

 

I søndags var vi hos Astrid hvor Mie også var. Vi legede i sandkasse mm. Og jeg fik en af mine livretter: pølser og bacon, pasta. Mmmm.

 

15-5-06

Jeg var dygtig i legestuen i dag. Var i kuglebad i længere tid og kravlede selv ind og ud af plastictromlen.

 

16-5-06 Jeg har for første gang talt i telefon – far blev vist meget glad. Mor siger han er ude at rejse. Jeg har ellers ledt efter ham i huset.

 

I går var vi i Fields med Astrid og Gitte. Sikke meget der var at se på. Jeg faldt i søvn i min klapvogn. Inden da havde jeg fået noget at drikke og smagt italiensk is.

Jeg fik prøvet sandaler og vindjakke, som mor købte – så nu er jeg klar til sommeren.


Skriv et svar