Oktober 2008

Jeg er blevet så stor, så stor. Og far har været doven og ikke skrevet så meget i min dagbog. Det må slutte.

Jeg har det rigtigt godt. Jeg lærer hele tiden nye ting. Jeg kan nu svømme 5-6 meter helt selv, jeg kan lave perleplader og knytte nøgleringe, jeg kan skrive mit navn på et stykke papir og på computeren. Jeg er også ved at lære den svære computermus at kende. Den bruger jeg til mine princessespil.

I efterårsferien har jeg været i Egypten sammen med Lis, Minna, Bodil og Mormor Ida, og Yannick og Kia og Ditte (og moster Eva, Mai og Knud) (og onkel Jesper). De er alle super-søde. Jeg fik is hver dag og svømmede en masse. Der var også mange flotte fisk at se på. Papegøjefiskene var flotte.

Om aftenen var jeg på børne-disko. Se billedet nedenfor med Ditte, Minna, Kia og mig. Det var så sjovt.


Skriv et svar